transparant


Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/cmsedit7/public_html/followyourpassion/reddakini/plugins/system/sourcerer/helper.php on line 636

Event details

Sep 30

zaterdag 30-09 om 17:00 - woensdag 4 oktober om 17:00
Opnieuw in je lichaam komen, je zintuigen wakker maken, in het heden blijven en voelen. Liefde, passie, spiritualiteit en seksualiteit als kernthema’s van de MensZijn komen uitvoerig aan bod in de Pelvic Heart Immersion (bekken-hart intensive). 

PHI vergroot ons bewustzijn op het gebied van liefde, relaties en seksualiteit. Het geeft jou krachtige tools om jezelf als een totale wezen te harmoniseren. Door de middel van diep lichaamswerk, tantrisch energiewerk, ademwerk, psychodrama, het transformeren van de oude pijnen en belemmerende familiepatronen word je uitgenodigd om deze thema’s te onderzoeken.

Liefde en passie

Voor een kind is het belangrijk om te zien dat zijn of haar moeder en vader liefde en passie voelen voor elkaar. Het raakt een diep niveau van eigenwaarde en zelfliefde. Als er spanningen zijn tussen de ouders kun je dat als kind overnemen. Het is belangrijk om als kind een voorbeeld te hebben van stromende liefde tussen zijn of haar ouders. Het kind ontvangt daarmee een toestemming zelf de (eigen) liefde waard te zijn. 

Rolmodel

Heeft het kind dit gemist, dan kan de balans tussen liefde toelaten en ontvangen verstoord raken. Wanneer de stroom van ontvangen geblokkeerd is, kan dat zich weerspiegelen in onze volwassen (seksuele) relaties. Er is geen rolmodel voor het ontvangen, dus we gaan relaties invullen met geven. Wanneer ouders niet ondersteunend zijn voor onze seksualiteit, kan dat problemen opleveren bij het uitvinden en integreren hiervan.

Verbinding 

Tijdens de workshop onderzoeken wij diepe processen bij het verenigen van seksualiteit en liefde. Een stromende verbinding tussen je bekken en je hart is daarbij essentieel. Ben je in je bekken niet bereikbaar, dan ervaar je liefde vooral vanuit je hart. Het kan ertoe leiden dat je vooral gemakkelijk geeft en dat je je minder bewust bent van je grenzen. Je verlies gemakkelijk jezelf in relaties met anderen.

Intimiteit

Wanneer je energie vooral stroomt vanuit je bekken, maar je hart zichzelf aan het beschermen is vanwege de herinneringen aan oude pijn, kun je mogelijk seksueel jezelf uitdrukken, maar is de intieme verdieping vanuit je hart minder aanwezig. Je kunt dan meer vlakheid ervaren op emotioneel gebied en je mist intimiteit in je relaties. 

Helen van je Innerlijke Huwelijk

Je zal begeleid worden in het harmonieus verbinden van je innerlijke mannelijke en vrouwelijke delen en in het ontdekken van hoe je liefdesstroom voor jezelf en voor de anderen kan verdiepen en vergroten, via de verbinding van je bekken met je hart. Deze innerlijke integratie geeft een constante sensuele dimensie aan je liefde. Hierdoor kun je in de liefdevolle verbinding met de anderen zijn, zonder jezelf daarin te verliezen.

Helen van je bloedlijn

Door jezelf te openen voor spirituele energie die vanuit het verleden, vanuit je ouders en je voorouders stroomt, zal je ervaren hoe je Sex, Hart en Spirit tot een heelheid komen, door de ondersteuning van de ervaringen, verlangens en zegeningen van je familie. Het zal je mogelijkheid geven om je seksualiteit te ervaren als een Geschenk van een vitale, grotere stroom van een levenskracht die het verleden, het heden en de toekomst van je bloedlijn verenigt in een helende beweging.

Wat kun je verwachten?

- intensieve vijfdaagse in veilige setting
- besloten groep van maximaal twaalf deelnemers met drie zeer ervaren begeleiders
- mannen en vrouwen van alle seksuele oriëntaties zijn welkom
- diepgaande individuele en groepsprocessen met potentie tot transformatie
- ademwerk, lichaamswerk, gezinsdynamiek, patronen in generaties
- je veiligheid en je grenzen zijn de uitgangsbasis 
- bij sommige processen werken wij met gedeeltelijke naaktheid, je bepaalt altijd zelf hoeveel of hoe weinig kleding je draagt
- als gewenst: dieper intiem lichaamswerk om spanningen en blokkades in het bekkengebied te helen
- alles wordt gegeven in het Nederlands of Engels, afhankelijk van de behoefte van de deelnemers

Wat zeggen de anderen over de Pelvic Heart Immersion?

-Wauw wat een reis! Het heeft mij zo veel gebracht. Ik tril nog na van alles wat er in mij gebeurd is. Het bevroren stuk wat ontdooid is en de energie die vrijkwam. Ik voel het nog… De kracht in mij is overweldigend. Ik mag helemaal mijzelf zijn, en ik mag hiervan genieten, zoals ik het nog nooit heb kunnen ervaren. Dhr. H.P., 52 jr.
-Ik voel een grote verschuiving in mijzelf na de workshop. Ik voel mijn centrum, mijn kern als mijn eigen waarheid. Ik ervaar meer plezier in mijn lijf, en voel meer veiligheid en vrijheid om mijzelf uit te drukken in mijn relatie. Ik trek me minder aan wat de anderen van mij vinden en kan beter zakken in een ontspanning. Mw. M.S., 41 jr.

Leiding en begeleiding

Leiding: Tanya Rozenthal
Assistentie: Red Dakini-Magdalena Lisowska en Roberto Santi

Tanya:
Tanya is integraal lichaamsgericht therapeut, systemisch coach, healer, kruidenvrouw, yogalerares, pedagoog en musicoloog. Als therapeute heeft zij reguliere achtergrond en 15 jaar werkervaring in de vrouwenhulpverlening. Deep Somatic Release Bodywork, traumawerk, systemisch proceswerk, yogic healing, seksuele sjamanisme, vrouwenwerk en Pelvic Heart Integration (zoals onderwezen door Deborah Anapol) zijn haar werkgebieden. 
Tanya geeft Pelvic Heart Immersion workshops in Nederland en in het buitenland en begeleidt cliënten in haar praktijk in Amsterdam. 

All inclusive
De all-inclusive prijs van deze intensieve en diep transformerende vijfdaagse is 495,- euro. Hiervoor krijg je alle workshops, vier overnachtingen in twee kleine slaapzalen en biologisch vegetarische catering. Er zijn minimaal twee avondprogramma’s met muziek en massage om je processen te integreren.

Early Bird Korting: 450,- euro tot 10 september 2017.
Partnersvoordeel: 900- euro per koppel. 

Locatie
Een vrijstaand huis in een rustige omgeving, Blauwhek 14 in Maasdijk.

Wanneer? 
De PHI Immersion begint op zaterdag 30-09 om 17:00 en eindigt op woensdag 4 oktober om 17:00.

Meer informatie?
Ben je enthousiast geworden en voel je dat dit voor jou is, of wil je hier meer over weten? 
Stuur een mail aan Tanya Rozenthal via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Let op: pas na haar bevestiging weet je zeker of je kunt rekenen op een plaats.

Read more over Pelvic Heart Integration op http://www.itsaboutlove.nl/