medicine woman

transparant

Medicijnvrouw

"Mijn pad als Red Dakini brengt al mijn werk samen"

Ze is een boodschapper van innerlijk vuur, vuur van bewustzijn en gepassioneerd leven. Haar zijn betekent voor mij om elke stap van mijn leven te transformeren in de innerlijke genezing om een ​​gelukkiger, meer verbonden en meer bewuste mens te worden om anderen te helpen in hun genezingsproces.

Ik ben een sjamaness in mijn dans, die diepe emotionele wonden en blokkades op seksualiteit van vrouwen opent en geneest, hun vrouwelijke kern versterkt en zelfvertrouwen geeft, passie en gezondheid naar hun lichaam brengt. In mijn uitvoering ben ik een vurige, sensuele godin, betoverend, inspirerend, die de deur van innerlijk vuur opent en de smaak van de magische wereld van oude priesteressen brengt.

Op mijn tantra-sessies ben ik aanwezig met onvoorwaardelijke liefde en verbinding met het universum en Gaia. Ik open en geneest de diepte van het mannelijke en vrouwelijke hart en de seksualiteit door ze een intieme en liefdevolle reis te laten maken door de intensiteit en schoonheid tot hun diepte.

Op mijn kringen van de Rode Tent nodig ik de Vrouw uit om terug te komen naar hun vergeten oude kennis over vrouwelijke kracht en verbinding met de Aarde en Zusters. We verzamelen en vieren op veel manieren kennis over een cyclisch karakter van een vrouw, haar emotionaliteit, intuïtie en seksualiteit. We genezen scheiding, schaamte, jaloezie en we gaan het wilde, maar ook zachte en zeer vrouwelijke deel van ons in, volledig liefhebbend in haar eigen unieke uitdrukking.

Mijn machtsdier is de Vos. Hij is een geweldige observator van anderen die onzichtbaar zijn in het bos. Hij kijkt naar acties van mensen, niet naar hun woorden en past zich onmiddellijk aan nieuwe omgevingen aan.

Ik ben een medicijnvrouw. In januari 2013 kreeg ik een telefoontje van Moeder Aarde om mezelf te genezen, mijn Zussen & Broeders te genezen en ze Wild te maken. Om hen terug te brengen naar hun instincten, speelsheid, scherpe zintuigen, intuïtie, sterke lichamen, onbevreesde harten en natuurlijk stromende energie.

Het was een oproep om mijn stam weer tot leven te brengen. Om ons Eén te maken.