transparant

Ik en tantra

Toen ik 27 was, ontmoette ik mijn eerste spirituele tantra-leraar, een student van Osho, Sasha uit Oekraïne. Hij inspireerde en leidde me voor 3 jaar. Hij was mijn masseur en opener van mijn ogen in alternatieve geneeskunde zoals het verzamelen en gebruiken van kruiden, Chinese geneeskunde, 5 elementen koken, Tantra, Soefisme, Boeddhisme en meer.

Ik las enkele boeken van Osho's & Seksuele Tao en ik beoefende zelf tantra. Er was tegenwoordig geen tantra beschikbaar in Polen. Later voelde ik een diepe roep om een ​​boeddhistische groep te vinden waar ik mijn meditatieve ervaringen kon uitbreiden, dus ik koos Diamond Way centrum van Lama Ole Nydahl. Het is een diep tantrische afstamming met ononderbroken overdracht eeuwenlang. Het was een ideale plek voor me, vol gelach, vermengd met moderne kijk op het leven en veel menselijke warmte en uitwisseling. Ik werd toegewijde beoefenaar, echter ook ruimdenkend, nooit mensen of de eisen van de leraar opvolgend als een schaap. In 13 jaar groeide ik uit tot het punt dat ik elke vorm van goeroe of groep vrij kon worden. Ik ontdekte mijn innerlijke leraar, voor de eerste keer in mijn leven, echt JA tegen mezelf, tegen mijn alle machten en zwakheden.

Dus ik opende een nieuw hoofdstuk, vertrouwde alleen op mijn eigen intuïtie en open ruimte met nieuwe wonderen. Met de hulp van sjamanessen en tantra-leraren zoals Iwona, Monika Michaelova, Tara Long en mijn ex-partner Rolf Roodsant dook ik diep in mezelf op een geheel nieuwe manier. Ik voelde een hele nieuwe wereld openen en meer thuishoren in het Universum en Gaia dan in het land of de groep. Ik ontdekte mijn levengeschenken stap voor stap, ging door een zeer diepe transformatie, liet oude pijn los en verwelkomde onbekende niveaus van Liefde.

Ik maakte een cursus Thaise massage, traditionele Chiag Mai School en begon een intensieve training. Het was een van mijn geschenken. Ik vond mijn helende krachten. Over 3 maanden werd mijn aanraking zo liefdevol dat mijn cliënten vroegen om een ​​tantra-sessie.
Ik ging door mijn eerste tantrische ervaringen en het was alsof ik eindelijk thuiskwam. Ik voelde het in elke cel van mijn lichaam. Ik transformeerde snelle, zich ontvouwende nieuwe genezingsmanieren, seksualiteit en kundalini-energie.
Ik ging naar enkele workshops en festivals: Yoni & lingam massage, surrogaatpartnertherapie door David Brown, Black Eros met John Hawken, The Shamanism and Tantra door Monika Michael, Tantric and Orgasmic Bliss Birthing door Silja Rehfeldt, Pelvic-Heart Integration door Deborah Aanapol , Rivers of Love - erotisch lichaam werkt samen met David Bruce Leonard, Tantric Body ontwapend met Andrew Barnes.
Sinds januari 2013 ontving ik mijn eerste diepe berichten van moeder Gaia en andere dimensies. Ik was geroepen om mijn stam te brengen. Ik gebruikte genezende planten om uit te breiden in mijn bewuste wedergeboorte. Ik gebruikte Kambo, Ayauasca met Aldona en Jarek Mironscy en Iboga. Het bracht me extreem snelle groei en inwijding in het lichaam van Red Dakini en ontdekte mijn spirituele pad. Mijn werk breidt zich uit, dus ben ik op weg naar het hart van liefde.

Mijn Tantrische partner en ons centrum

Roberto beoefent Tai Chi sinds 2006 en is actief als Tai Chi-leraar vanaf 2010. Zijn interesse in vechtkunsten begon al op 6-jarige leeftijd toen hij begon met judo en taekwondo en later Wing Chung. Terwijl deze meer actieve sporten hem aanmoedigden om zijn vaardigheden te blijven ontwikkelen, vond hij in Tai chi een balans tussen beweging en controle.
In zijn lessen richt hij zich op het ontwikkelen van concentratie en zelfbeheersing. Voor het creëren van bewustzijn van de Chi (energie) stroom die hij gebruikt, zijn ademtechnieken de basis van de dynamische balans in het gehele energiesysteem van het lichaam, die kan worden gebruikt om de energiestroom in het lichaam te reguleren. Door te werken aan ademhalen en contact te maken, helpt Robert mensen werken aan het vrijmaken van geblokkeerde energie. Buiten de dojo werkt Robert als een teammanager voor mensen met een handicap. Tijdens zijn werk werkt hij vanuit hetzelfde perspectief in het vinden van een balans tussen yin en yang in het dagelijks leven.

Onze verbinding kwam als een spirituele, tantrische ervaring van bekende liefdesverhalen. We werden geleid door hogere energie om samen te komen als een paar. Samenzijn voelde te overweldigend, zo puur als het is niet van deze bekende wereld. We hebben veel intense multidimensionale ervaringen doorgemaakt om erachter te komen dat onze liefde onvoorwaardelijk is en alles wat angst is zal van ons energieveld moeten gaan. We doorlopen in dit verband vele fasen, leren op een nieuwe manier van de liefde te houden. In 2016 hebben we ons eerste centrum Familia Sagrada gemaakt, evenementen georganiseerd en de basis gelegd voor onze droomgemeenschap, moderne stam.